Baptistengemeente het Gooi

Jongeren

 

In augustus 2017 gaan we met 13 jeugdleden op werkvakantie!

Lees hier meer over deze reis…

 

Het meest enerverende onderdeel van de baptistengemeente is de jeugd. Die hebben we opgedeeld in verschillende groepen:  12+, 15+, 16+ en 18+.  Iedereen tussen de 12 en 25 is welkom bij ons.

Wat doet de jeugd dan op zo’n avond?

De 12+ groep komt samen in de Baat, zij behandelen het programma Rock steady, wat elke keer weer zorgt voor een relevant onderwerp en bijpassende spelvormen.
De 15+ komt samen bij de jeugdleiding thuis, zij behandelen het programma Stay steady.

De 16+ en 18+ groepen beginnen de avond met een gezamenlijke maaltijd en behandelen daarna het programma Stay steady, of een actueel onderwerp wat vanuit de groep komt.

Wat doen we verder:

In het najaar gaan we met elkaar op jeugdweekend. Dat zijn mooie, gezellige  en leerzame weekenden, waarin natuurlijk stille tijd, bijbelstudie, sport/spel en heel veel gezelligheid voorbij komt. Daarnaast zijn er een aantal keer per jaar jeugddiensten, waarin we als jeugd onze talenten mogen laten zien.

Ben je ook nieuwsgierig, wil je ook eens naar een jeugdavond? Of denk je dit is tof, ik wil ook wel leiding geven aan zo’n jeugdgroep meld je dan bij onze taakgroepleider:  jeugd@baptistenhuizen.nl

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 10:00 uur samen in het Erfgooiers College. Het adres is:

Graaf Wichman 175
Huizen

Bepaal route