Baptistengemeente het Gooi

Eredienst

Taakgroep eredienst: mensen dichter bij God brengen.

Hartelijk welkom in de zondagse eredienst!

Wij willen in de eredienst zoeken naar de ontmoeting met God, onze Schepper en Heer. Dat doen we door middel van zang en muziek, gebeds- en stiltemomenten, getuigenissen, Avondmaal, aanbidding, prediking.  Traditionele elementen, die wij in een aansprekende vorm proberen te gieten.

Daarnaast willen wij een ontmoeting met elkaar, en met u als bezoeker. Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt, dat er gelegenheid is voor kennismaking en gesprek. Gewoon omdat wij geloven dat God wil werken en bemoedigen door mensen heen. Ook dat is eredienst. Uitzien naar Jezus, en omzien naar mensen is onze visie, die wij hiermee vorm willen geven.

De taakgroep eredienst houdt zich bezig met alle activiteiten die plaatsvinden tijdens en rondom de erediensten. U moet hier denken aan planning van (zang)diensten, aansturen van zangleiders en muziekteams, contacten met sprekers, met geluidsmensen, met het beamerteam, met de koster, met de radio-omroep. Dit doet zij in overleg met de Raad, en andere taakgroepleiders. De eindverantwoordelijke is elke zondag een lid van de Raad van de gemeente.

Kom kennismaken met  Baptistengemeente het Gooi! U bent van harte uitgenodigd onze diensten te bezoeken.

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 10:00 uur samen in het Erfgooiers College. Het adres is:

Graaf Wichman 175
Huizen

Bepaal route