Baptistengemeente het Gooi

Gemeente

De Baptistengemeente het Gooi in Huizen is aangesloten bij de landelijke koepel van ABC-gemeenten (Alliantie van – vrije – Baptisten- en CAMA gemeenten). In 1982 zijn we als autonome gemeente opgericht, met statuten en een huishoudelijk reglement. Het hoogste (aardse) gezag in de gemeente wordt gevormd door de ledenvergadering, die minimaal een keer jaar bijeen komt.

Je kunt lid worden nadat je je op geloof en getuigenis hebt laten dopen. Het lidmaatschap geeft het recht om mee te beslissen over gemeentezaken en om het gemeente-zijn in alles mee te helpen dragen. Vaste gasten (niet-leden) zijn ook welkom bij de ledenvergaderingen en kunnen deelnemen aan de andere gemeente-activiteiten. Zij hebben echter geen stemrecht en kunnen geen leidinggevende en / of vertegenwoordigende taken binnen de gemeente vervullen.

Iedereen die Jezus Christus (er)kent als Heer en niet in onvrede leeft met Hem of met naasten is ook welkom bij de maandelijkse viering van het Heilig Avondmaal. De eerste keer vragen we alleen om ter kennismaking even te gaan staan en de eigen naam te noemen om dan samen het brood te kunnen breken en de wijn te delen.

Iedereen is van harte welkom in de wekelijkse eredienst op zondagmorgen.

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 10:00 uur samen in het Erfgooiers College. Het adres is:

Graaf Wichman 175
Huizen

Bepaal route